Търсене:

НОВО!

Всичко за
бебето

повече >>За нас

Сайтът е създаден през септември 2002 година от нас, Ева и Веселин Тоневи - обикновени настоящи родители, които преодоляват трудностите в отглеждането и възпитанието на дъщеря си Ина.

Проблемите, които имахме по време на бременността и оскъдната информация, с която разполагахме провокира желанието да създадем място в българското Интернет пространство, което да дава актуална информация по въпросите на зачатието, бременността, раждането и отглеждането на детето. Идеята, с която беше създаден сайта е той да събере и предостави безплатна информация на бъдещите и настоящи родители, като фокусира вниманието им върху световните постижения в тези области, съветите на български специалисти и споделения родителски опит.

Постепенно към нас се присъединиха родители-специалисти в различни области на живота, които безплатно предоставиха знанията си под формата на теми, за да помагат и насочват родителите към адекватна реакция и поведение в конкретни ситуации. Към екипът ни се присъединиха и родители, които помагат с превеждането на теми от чужди сайтове, с цел да се запознаят посетителите на сайта с най-новите световни тенденции в разглежданите области.

Това, което наистина мислим, че успяхме да постигнем през всички тези години съществуване на сайта са многобройните приятели по цял свят, с чиято помощ продължаваме да се развиваме и изпълняваме целта си – да помагаме на родителите да отглеждат спокойни и уверени своите деца.

Съвсем естествено се роди и идеята да помагаме и на родителите, които нямат достъп до Мрежата. Популяризирането на ползите от кърменето, адекватната реакция на бъдещата майка при наличие на болки по време на ранна бременност, правата на родилката и майката с малко дете, ролята на бащата в отглеждането на детето и др. бяха само някои от причините за учредяването на сдружение с обществено полезна дейност “Български бебе център”. Чрез разпространяване на информация под всякаква форма ще се стремим необходимата информация по наболели теми на родителството да достигне до колкото се може повече бъдещи и настоящи родители, които да могат да вземат адекватно решение за себе си и децата си.
С цел да бъдем максимално полезни на родителите, предоставихме възможност да зададат въпросите си към специалистите на “Български бебе център”. По този начин се надяваме да задоволим нуждата от навременни и компетентно дадени насоки за адекватно поведение.

Тук е мястото да благодарим на всички, които безкористно помагат и неуморно споделят опита си за да покажем, че родителството не е толкова трудно.

Отговорност

Достъпът до информацията, представена в World Wide Web http://www.biberonbg.com, http://club.biberonbg.com, http://chat.biberonbg.com, http://biblioteka.biberonbg.com, http://galeria.biberonbg.com, означава съгласие със следното:
Информацията представена в Българския Бебе Център - www.biberonbg.com има само информативно предназначение, и не е предназначена за диагностициране или лечение на здравен проблем или като заместител на консултация със специалист от съответната област.
Информацията в този сайт е представена без гаранции от какъвто и да е вид.
Нищо в този сайт не може да се счита за подтик, предложение или препоръка за заместване на консултация със специалист от съответната област.
При препратки към други сайтове, когато напускате този сайт следва да се отбележи, че авторите му не потвърждават и не приемат никаква отговорност за съдържанието на такива сайтове, както и за продуктите, услугите и други части, предложени чрез тези сайтове.

ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ВСЯКА ПРЕДОСТАВЕНА ИНФОРМАЦИЯ НОСИ АВТОРЪТ Й!

При никакви събития авторите не носят отговорност за каквито и да е загуби или щети от всякакъв вид, във връзка с достъпа и информацията в този сайт.
Цялото съдържание на този сайт (освен там където изрично е посочен собственикът на авторски права) е предмет на авторско право със всички запазени права. Съдържанието на сайта не може да бъде възпроизвеждано, предавано, модифицирано, свързвано или използвано за каквато и да е цел без предварително писмено разрешение.